Рецепт цієї піци дуже простий, але вона виходить соковитою, м’якою, з хрусткими краями. Обов’язково спробуйте!
Читайте також: Швидка піца на сковороді: секрети приготування
Інгредієнти:
- 200 мл теплої води
- 1,5 ч. л. сухих дріжджів
- 300 г борошна
- 2 ст. л. соняшникової олії
- 1,5 ч. л. цукру
- щіпка солі
Приготування:
З цієї кількості інгредієнтів вийде дві повноцінні піци.
- У теплу воду додайте сухі дріжджі та цукор, добре перемішайте та залиште в теплому місці на 10 хвилин, щоб дріжджі активувалися.
- Після цього додайте щіпку солі, олію та просіяне борошно. Замішуйте тісто доти, доки воно не стане однорідним та еластичним.
- Потім накрийте тісто і дайте йому піднятися в теплому місці протягом 1 години.
- Коли тісто збільшиться в об’ємі, обомніть його руками та розділіть на дві рівні частини.
- Кожну частину розкачайте в тонке коло, додайте соус і начинку на ваш вибір.
- Випікайте піци в розігрітій до 180°C духовці протягом 5-7 хвилин. Насолоджуйтесь результатом!
Вас також можуть зацікавити новини: