У 90-х ця намазка була неодмінною частиною святкового столу, але згодом була незаслужено забута. Пропонуємо згадати цей смак та порадувати гостей простими та ситними бутербродами.
Раніше ми розповідали, як смачно засолити червону рибу.
Вас також можуть зацікавити новини:
Розпочато реєстрацію на отримання грошової допомоги для родин, які опинилися у складних умовах через війну.…
В Україні триває мобілізація, проте для чоловіків після 50 років діють особливі умови. Кого можуть…
Противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах одного ракетного удару із застосуванням двох…
З 1 січня 2025 року в Україні зростають вимоги до страхового стажу для виходу на…
Цього дня відзначають 24 щорічні свята, з деякими з них ми хотіли б Вас познайомити…
Головна особливість цього пирога, що всі інгредієнти вимірюються ложками та додаються у кількості 12 ложок.…