Цибулю та часник очистити і подрібнити.
Перебити в блендері рибу, цибулю, часник та майонез.
Додати спеції, потім – яйце та панірувальні сухарі.
Вимісити фарш до однорідності й сформувати котлети.
Викласти на деко котлети і злегка змастити їх маслом.
Випікати котлети в розігрітій до 200 градусів духовці до рум’яної скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Головна особливість цього пирога, що всі інгредієнти вимірюються ложками та додаються у кількості 12 ложок.…
Поїздка до водоспаду забезпечить вражаюче видовище від потужних потоків води, що падають з висоти. Відпочинок…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Насіння цих чотирьох овочів потрібно встигнути посіяти на розсаду протягом тижня – у цьому випадку…
Хочете урізноманітнити ранкове меню? Беріть на озброєння цей рецепт: просте у приготуванні, ситна, смачна страва…