Раніше ми давали рецепт найкращого салату для швидкої вечері.
Вінегрет — класичний салат, який має безліч варіантів приготування. Сьогодні пропонуємо спробувати особливий рецепт із додаванням оселедця. Такий варіант виходить дуже смачним, поживним і точно стане улюбленою стравою на вашому столі!
1. Підготовка овочів
Овочі для вінегрету краще запікати в духовці — так вони стають ароматнішими та смачнішими. Промийте буряк, моркву і картоплю. Викладіть їх на деко, накрийте фольгою, щільно защипнувши краї, щоб фольга слугувала кришкою. Запікайте в розігрітій до 200°C духовці: картоплю і моркву — 40 хвилин, буряк — 60 хвилин. Перевіряйте готовність ножем. Після запікання дайте овочам охолонути, а потім очистьте їх від шкірки.
2. Нарізка інгредієнтів
Наріжте кубиками картоплю, моркву, цибулю, мариновані огірки, філе оселедця та зелену цибулю. Покладіть усе в одну миску, додайте консервовану червону квасолю. Окремо наріжте буряк кубиками та складіть у окрему посудину.
3. Змішування салату
Безпосередньо перед подачею до столу з’єднайте овочі з буряком, додайте сіль (обережно, адже до салату входять солоні інгредієнти) та заправте запашною домашньою олією. Ретельно перемішайте.
Ваш смачний вінегрет із оселедцем готовий! Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
З 1 січня 2025 року в Україні зростають вимоги до страхового стажу для виходу на…
Цього дня відзначають 24 щорічні свята, з деякими з них ми хотіли б Вас познайомити…
Головна особливість цього пирога, що всі інгредієнти вимірюються ложками та додаються у кількості 12 ложок.…
Поїздка до водоспаду забезпечить вражаюче видовище від потужних потоків води, що падають з висоти. Відпочинок…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?