Так рибу ви ще не солили: для набуття найніжнішого смаку потрібно додати секретний інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке

засолена червонна риба
Готуємо ідеальну червону рибу в домашніх умовах! Дізнайтесь, як правильно засолити цей делікатес.

Як засолити червону рибу, щоб вона вийшла ще смачнішою? Додайте секретний інгредієнт, який надасть їй неповторного аромату та ніжності. Це коньяк. Обов’язково скуштуйте цей простий рецепт.

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальний оселедець у маринаді.

Інгредієнти:

  • червона риба – 0,5 кг
  • сіль – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • коньяк – 1 ст. л.

Приготування:

  1. Засипте сіль у миску.
  2. Додайте до солі цукор і влийте коньяк. Усе ретельно перемішайте.
  3. Викладіть суміш на рибу і добре розітріть.
  4. Відправте в холодильник на 24 години або у вакуумний посуд на 12 годин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні