Щоб млинці не рвалися, до тіста потрібно додати рослинне масло, а щоб не пригорали до сковорідки – не потрібно сипати багато цукру.
Цікаво: Шалено смачні налисники – тонкі, ажурні та еластичні: так тісто на млинці готують одиниці
Ну і найголовніше – це те, що такі млинці готуються на окропі, завдяки чому виходять ще більш еластичними та ніжними.
Інгредієнти:
- 1 склянка молока
- 1 склянка окропу
- 1 склянка борошна
- 2 яйця
- ¼ склянки олії
- 1 столова ложка цукру
- Сіль за смаком
Приготування:
- У глибокій мисці збийте яйця з цукром і додайте трохи солі. Потім влийте олію і ретельно перемішайте.
- Поступово додавайте окріп, не припиняючи перемішувати масу. Відразу після цього додайте молоко.
- Продовжуйте перемішувати, доки не вийде однорідна консистенція.
- Просійте борошно невеликими порціями в тісто, ретельно замішуючи до отримання гладкої маси.
- Розігрійте сковороду і починайте випікати млинці, не забуваючи періодично змащувати поверхню маслом або жиром, щоб запобігти прилипанню.
Ось і всі секрети! Смачного!
Зараз читають: