Четвер, 6 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяСмачний і ароматний оселедець у маринаді: всього дві години і риба готова...

Смачний і ароматний оселедець у маринаді: всього дві години і риба готова до вживання

Этот материал также доступен на русском языке
Пропонуємо найшвидший і найпростіший спосіб засолювання оселедця. Ви точно будете у захваті.

Оселедець готується швидко і просто, але найголовніше – він виходить дуже смачним. Магазинну рибу точно більше не захочете.

Раніше ми розповідали, як приготувати пряну скумбрію.

Інгредієнти:

  • Оселедець – 3 штуки;
  • Вода – 1 літр;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Перець горошок – за смаком;
  • Лавровий лист – 2 шт.;
  • Сіль – 4 чайні ложки
  • Цукор – 2 чайні ложки;
  • Олія – ​​2 чайні ложки.

Приготування:

  1. Рибу розморозьте, видаліть голову, нутрощі, чорні плівочки і добре промийте.
  2. Наріжте невеликими шматочками.
  3. Приготуйте маринад. Для цього закип’ятіть воду, у гарячу воду, але вже зняту з плити, додайте сіль, цукор, перець, лавровий лист і добре розмішайте, щоб цукор і сіль розчинилися. Влийте олію.
  4. Дайте маринаду повністю охолонути.
  5. Наріжте цибулю півкільцями.
  6. Візьміть глибоку ємність, можна звичайну банку і шарами викладіть оселедець і цибулю, зверху залийте маринадом.
  7. Приберіть у холодильник на дві години. Через цей час малосольний оселедець готовий. Якщо любите солонішу рибу, потримайте її трохи довше в маринаді.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні