Раніше ми давали рецепт забутого рецепту салату з 90-х.
Салат «Їжачок» — це смачний та поживний варіант для святкового столу. Поєднання копченої ковбаси, сиру та кукурудзи надає йому особливого смаку, а приготування займає всього кілька хвилин.
Інгредієнти:
- Копчена ковбаса — 100 г
- Твердий сир — 100 г
- Консервована кукурудза — 140 г
- Варені яйця — 3 шт.
- Часник — 1 зубчик
- Майонез — 80 г.
Приготування:
- Відваріть яйця круто (10 хвилин), остудіть у холодній воді.
- Наріжте ковбасу та яйця кубиками.
- Натріть сир на тертці.
- З’єднайте всі інгредієнти в глибокій мисці, додайте кукурудзу (без рідини).
- Часник подрібніть через прес і додайте до салату.
- Заправте майонезом, ретельно перемішайте.
Салат «Їжачок» готовий! Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини: