Ця страва була особливо популярною у 90-ті роки.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто для найсмачніших пиріжків.
Інгредієнти:
- 300 г свинячо-яловичого фаршу;
- 300 г бубликів;
- 0,5 л молока;
- 1 цибулина;
- 1 яйце;
- 100 г твердого сиру;
- Сіль, перець – за смаком.
Приготування:
- Насамперед треба замочити бублики в молоці, щоб вони стали м’якими.
- Поки бублики «купаються», потрібно приготувати начинку. Для цього фарш потрібно поперчити, посолити, вбити яйце. І добре перемішати.
- Цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді з олією.
- Додати в м’ясний фарш цибулю і знову все ретельно перемішати.
- Бубліки потрібно викласти на лист, попередньо застелений пергаментним папером.
- На кожен бублик викласти чайною ложечкою м’ясну начинку та відправити випікатися протягом 15-20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
- Через цей час бублики дістати з духовки та посипати тертим сиром і відправити ще запікатися на хвилин 10.
Ідеальна закуска готова! Смачного!
Читайте також: