Пропонуємо трохи поностальгувати та приготувати печиво, смак якого напевно знайомий з дитинства – одне з найпопулярніших в арсеналі наших мам та бабусь. Цей нескладний рецепт принесе багато задоволення!
Раніше ми розповідали, найпростіший і найбюджетніший рецепт повітряного печива.
1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо міксером протягом 2-3 хвилин до світлої маси.
2. Жовтки перетріть через сито, додайте до них сметану і збийте за допомогою міксера.
3. Потроху додавайте борошно і замісіть тісто.
4. Тісто розділіть на дві частини – одну накрийте, а іншу скачайте в джгут.
5. Джгут розділіть на 15-17 частин і кожен шматочок покладіть чверть волоського горіха.
6. Покладіть вам і каштани на лист, покритий пергаментом. Відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 35 хвилин.
7. Вафлі попередньо приберіть у морозилку на 30-60 хвилин, після чого натріть на середній терці.
8. Для приготування глазурі налийте в ківш молоко, додайте цукор та масло. Поставте на вогонь і тримайте, поки цукор не розчиниться. Доведіть до кипіння. Дайте глазурі охолонути протягом 5 хвилин.
9. Кожен каштан зануріть у глазур і обваляйте у вафельній крихті. Заберіть у холодильник на 30 хвилин, щоб глазур остигнула.
Вас також можуть зацікавити новини:
З 23 січня 2025 року в Україні ввели в обіг нову монету 5 грн. Вона…
Цього дня відзначають 22 щорічні свята, з деякими з них ми хотіли б вас познайомити…
Рецептів приготування млинців є безліч, але сьогодні пропонуємо спробувати не тільки інший рецепт, але і…
Срібло залишається одним із найпопулярніших металів для прикрас протягом століть. Тому не дивно, що ювеліри…
Якщо ваше авто не оснащене системою від запотівання вікон, або вона працює неналежно, скористайтеся дієвим…
Щоб цибуля порадувала у новому сезоні відмінним урожаєм, знайдіть для неї найсприятливіше місце на ділянці.