Раніше ми давали рецепт салату з млинцями, шинкою та сиром.
Салат із курячими сердечками – це легка у приготуванні, але напрочуд смачна страва, яка стане чудовою закускою чи доповненням до основного меню. Завдяки простим інгредієнтам та ніжному смаку, він сподобається навіть найвибагливішим гурманам!
Крок 1: Підготовка сердечок
Відваріть курячі сердечка у підсоленій воді до готовності. Після того, як вони охолонуть, наріжте їх смужками або кружальцями.
Крок 2: Маринування цибулі
Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Залийте окропом на 1 хвилину, потім додайте 1 ст. л. оцту. Через 2-3 хвилини злийте рідину. Це зробить цибулю менш гіркою і більш ніжною.
Крок 3: Збірка салату
З’єднайте нарізані сердечка та мариновану цибулю в мисці. Додайте сіль, перець та заправте салат майонезом.
Крок 4: Настоювання
Салат повинен настоятися у холодильнику щонайменше 1 годину. Це дозволить інгредієнтам краще «подружитися» і зробить смак більш насиченим.
Подавайте салат охолодженим як закуску або доповнення до гарніру. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню.
Читайте також:
Боротися з тарганами непросто, особливо, якщо комахи живуть не тільки у вашому помешканні. Спеціальна отрута…
Досвід овочівників показав, що важливе значення для успішного росту рослин та отримання хорошого врожаю має…
31 січня невеликий дощ очікується на Івано-Франківщині, на решті територіях без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
В місті Рені Одеської області живе дивовижна вчителька Олена Маргаза. Щороку до неї в гості…