І цей інгредієнт – оцет. Досвідчені господині радять брати яблучний, але якщо у вас звичайний, то можна скористатися і ним.
Читайте також: Неймовірно смачні рогалики з м’яким та розсипчастим тістом на секретному інгредієнті
Оцет допомагає тісту піднятися ще вище, роблячи його пористим і повітряним.
Вас також можуть зацікавити новини:
Боротися з тарганами непросто, особливо, якщо комахи живуть не тільки у вашому помешканні. Спеціальна отрута…
Досвід овочівників показав, що важливе значення для успішного росту рослин та отримання хорошого врожаю має…
31 січня невеликий дощ очікується на Івано-Франківщині, на решті територіях без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
В місті Рені Одеської області живе дивовижна вчителька Олена Маргаза. Щороку до неї в гості…