Раніше ми надавали рецепт творожно-шоколадного мусу.
Цей яблучний мус з манкою — справжній смачний і корисний десерт, який можна приготувати за кілька простих кроків. Легкий, повітряний і з приємним яблучним ароматом, він потішить навіть найвибагливіших гурманів. Ідеальний як для сімейного чаювання, так і для святкового столу.
Цей мус відмінно підійде як самостійне частування або легкий десерт після обіду. А завдяки яблукам він не тільки смачний, але й корисний! Насолоджуйтеся!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармуровий чізкейк «Зебра».
Які тільки хитрощі не вигадують господині, щоби покращити якість прання. Несподіваний прийом із кульками з…
Для багатьох автовласників при продажі свого авто перше, що спадає на думку - продаж через…
Картопля – популярна культура, яка росте на кожній ділянці, але справжньою загрозою для цієї рослини…
Очікується місцями мокрий сніг у Закарпатті, у центральних, північних областях.
23 січня Земля матиме спокійний геомагнітний день, але Сонце не дрімає: за останні години сталося…
Вартість одного з основних овочів борщового набору стрімко підвищується. Причиною є зниження запасів у сховищах…