Качку заздалегідь розморозити, якщо вона заморожена.
Обпалити тушку, видалити пір’я, що залишилися, зайвий жир і шкіру.
Промити качку зовні та всередині, обсушити паперовим рушником.
Для маринаду з’єднати олію, цукор, сіль, перець, нарізаний часник і перемішати.
Змастити качку часниковою олією з усіх боків, загорнути у харчову плівку і прибрати у холодильник на 3-6 годин.
Очистити цибулю, нарізати кубиками, обсмажити на сковороді з олією 5-7 хвилин.
Яблуко почистити, нарізати кубиками, додати до цибулі і обсмажити 1-2 хвилини.
Викласти квашену капусту, перемішати, додати перець і цукор, тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин. Остудити начинку.
Нафарширувати качку приготованою начинкою і покласти у форму для запікання, закріпити краї розрізу зубочистками або ниткою.
Нафарширувати качку приготованою начинкою, закріпити розріз на черевці зубочистками або ниткою і покласти у форму для запікання.
Накрити качку фольгою і запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 1,5-2 години.
Зняти фольгу, змастити качку соком, що утворився, і запікати ще 30 хвилин.
Приготуйте також:
Оголошено видачу продуктових наборів: покваптесь і встигніть отримати свій.
Який максимальний розмір пенсії у 2025 році та представники яких професій отримують такі виплати.
Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені України. На фронті ситуація залишається складною.
15 січня через масований ракетний удар по Україні вводяться екстрені відключення світла.
У зимовий час у нашому раціоні обов'язково присутні квашені продукти, а кисломолочна продукція є в…
15 січня відзначають День капелюха, День бублика, День соку фреш, День клубничного морозива та День…