Це несподіваний інгредієнт, адже для смаження риби ми зазвичай використовуємо борошно та сіль. Але деякі господині додають цукор. І зараз пояснимо чому.
Читайте також: Не менше 1 разу на тиждень: названо найкориснішу рибу, яку обов’язково потрібно їсти взимку
Смажена риба – це універсальна і популярна страва, але навіть у досвідчених кулінарів іноді виникають труднощі з отриманням золотистої скоринки.
Існує один цікавий прийом, який дозволить вам приготувати соковиту і смачну рибу з хрусткою скоринкою, навіть якщо ви ніколи не готували цю страву раніше.
Для досягнення найкращого результату до суміші для панування риби необхідно додати трохи цукру. Саме він надасть рибі апетитну золотисту скоринку під час смаження.
Читайте також: Найкорисніша делікатесна риба: що приготувати з хребтів лосося
Ключовим моментом є дотримання правильних пропорцій. Занадто велика кількість цукру може зіпсувати смак кінцевої страви. Тому на 1 кг риби достатньо взяти щіпку цукру.
Також додавання цукру збагачує смак готової страви, роблячи його більш насиченим та вишуканим.
Натуральне добриво – це не тільки корисно, але й екологічно. Деревна зола містить до 30…
Якщо ви шукаєте легкий, смачний та корисний рецепт, ці капустяні котлети стануть ідеальним вибором. Усе,…
У 2025 році жінки похилого віку можуть скористатися різноманітними пільгами від держави. Ми зібрали найважливішу…
Люди, які опинилися в складних умовах через війну, отримують життєво необхідну підтримку.
З 1 січня 2025 року в Україні значно підвищились ціни на поліси обов'язкового страхування автоцивільної…
В одному з районів Києва загинули четверо людей. У вогні одна зі станцій метро, її…