Середа, 15 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяСало просто танутиме в роті: найм'якше, соковите та ароматне – ідеальний рецепт...

Сало просто танутиме в роті: найм’якше, соковите та ароматне – ідеальний рецепт у банці

Этот материал также доступен на русском языке
Щоб сало вийшло м'яким, перш за все потрібно вибрати хороший продукт на ринку, але навіть якщо ви трохи не вгадали і сало купили не таке, як хотілося, цей рецепт засолювання зробить його не просто смачним, а неймовірно смачним і м'яким.

Все досить просто, жодних секретів, зате сало виходить ідеальним.

Приготування:

  1. Сало потрібно нарізати на шматочки, щоб вони пролізли в шийку банки.
  2. У каструлю налити води, всипати сіль і довести до кипіння.
  3. Часник можна нарізати шматочками або подрібнити.
  4. У банку шарами викласти сало, часник, лавровий лист і перець, залити холодним розсолом, прикрити кришкою і відправити в холодильник на 5 днів.
  5. Після цього сало дістати з розсолу і зберігати продукт краще в морозилці.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні