Середа, 22 Січня, 2025
ГоловнаДомашній адвокатНеймовірно смачні рогалики з м'яким та розсипчастим тістом на секретному інгредієнті

Неймовірно смачні рогалики з м’яким та розсипчастим тістом на секретному інгредієнті

Этот материал также доступен на русском языке
Рогалики – це улюблений десерт багатьох українців. Є рецепти на дріжджах, вершковому маслі, сметані і навіть на мінеральній воді, але ми пропонуємо сьогодні використати інший компонент, який допоможе зробити тісто ще ніжнішим і м'якшим.

Для начинки підійдуть згущене молоко, джем, варення або повидло, але вибирайте густі варіанти для кращого результату.

Читайте також: Найсмачніші рогалики на кефірі – бюджетний рецепт ідеальних ласощів

Інгредієнти:

  • 500 г пшеничного борошна
  • 200 г свинячого жиру
  • 150 мл води
  • 3 ст. ложки оцту
  • 1 ст. ложка ванільного цукру
  • сіль – до смаку
  • варене згущене молоко – за бажанням
  • цукрова пудра – для посипання

Приготування:

  1. Просійте борошно і змішайте його з сіллю та ванільним цукром. Додайте холодний свинячий жир і ретельно перетріть суміш у дрібну крихту.
  2. В окремій ємності з’єднайте холодну воду з оцтом, потім влийте цю суміш у борошняну масу. Замісіть тісто до однорідного стану. Загорніть його в плівку і приберіть у холодильник на три години.
  3. На присипаній борошном поверхні розділіть тісто на чотири рівні частини. Кожну частину розкачайте в коло та наріжте на рівні трикутники.
  4. На кожний трикутник покладіть трохи згущеного молока, потім акуратно загорніть у формі рогаликів. Викладіть їх на лист, застелений пергаментом.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин. Готові рогалики посипте цукром або цукровою пудрою, поки вони ще теплі.

Насолоджуйтесь ніжними та розсипчастими рогаликами з улюбленою начинкою!

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні