Неділя, 12 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяАроматна юшка з куркою, локшиною та білими грибами: рецепт за 40 хвилин

Ароматна юшка з куркою, локшиною та білими грибами: рецепт за 40 хвилин

Этот материал также доступен на русском языке
Цей простий рецепт юшки з куркою, локшиною та білими грибами стане чудовим варіантом для ситного обіду чи вечері. Мінімум зусиль – максимум смаку!

Раніше ми давали рецепт польського огіркового супу.

Шукаєте легкий та смачний суп? Юшка з куркою, локшиною та сушеними білими грибами готується лише за 40 хвилин та ідеально підійде для всієї родини.

Інгредієнти:

  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • Жменя сушених білих грибів
  • 2–3 картоплини
  • Локшина (за смаком)
  • Зелень (за смаком)
  • Сіль і спеції (за смаком)
  • 2 лаврових листочки
  • 2,5 л води
  • Куряче м’ясо (ніжка та крило курчати або інше).

Приготування:

1. Підготовка грибів

Сушені гриби замочіть у воді на кілька годин, щоб вони стали м’якими.

2. Приготування бульйону

Відваріть куряче м’ясо у підсоленій воді майже до готовності.

3. Додавання грибів

Додайте у бульйон замочені гриби разом із водою, де вони настоялися, та лаврове листя. Доведіть до кипіння.

4. Додавання овочів та локшини

  • Поріжте картоплю кубиками, натріть моркву на дрібній тертці та додайте все до каструлі разом із локшиною.
  • Варіть, поки картопля не стане м’якою.

5. Завершальний етап

  • Додайте цілу очищену цибулину для аромату, дрібно посічену зелень, перець та відкоригуйте кількість солі.
  • Варіть ще 10 хвилин.

Смачного!

Ми вже розповідали:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні