Раніше ми давали рецепт польського огіркового супу.
Шукаєте легкий та смачний суп? Юшка з куркою, локшиною та сушеними білими грибами готується лише за 40 хвилин та ідеально підійде для всієї родини.
Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 1 морквина
- Жменя сушених білих грибів
- 2–3 картоплини
- Локшина (за смаком)
- Зелень (за смаком)
- Сіль і спеції (за смаком)
- 2 лаврових листочки
- 2,5 л води
- Куряче м’ясо (ніжка та крило курчати або інше).
Приготування:
1. Підготовка грибів
Сушені гриби замочіть у воді на кілька годин, щоб вони стали м’якими.
2. Приготування бульйону
Відваріть куряче м’ясо у підсоленій воді майже до готовності.
3. Додавання грибів
Додайте у бульйон замочені гриби разом із водою, де вони настоялися, та лаврове листя. Доведіть до кипіння.
4. Додавання овочів та локшини
- Поріжте картоплю кубиками, натріть моркву на дрібній тертці та додайте все до каструлі разом із локшиною.
- Варіть, поки картопля не стане м’якою.
5. Завершальний етап
- Додайте цілу очищену цибулину для аромату, дрібно посічену зелень, перець та відкоригуйте кількість солі.
- Варіть ще 10 хвилин.
Смачного!
Ми вже розповідали: