П’ятниця, 10 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяКоржики з гарбузом: яскраві і дуже прості у приготуванні

Коржики з гарбузом: яскраві і дуже прості у приготуванні

Этот материал также доступен на русском языке
Круглі або напівкруглі коржики з прісного тіста з начинкою, обсмажені на сковороді, припадуть до душі всій родині. Начинка може бути найрізноманітнішою, як м'ясною, так і з овочів.

Круглі або напівкруглі коржики з прісного тіста з начинкою, обсмажені на сковороді, припадуть до душі всій родині. Начинка може бути найрізноманітнішою, як м’ясною, так і з овочів.

Коржики з гарбузом

Гарбуз відмінно підходить як начинка – ніжна і злегка солодкувата. Гарбуз добре гармонує із цибулею, зеленню, спеціями. Дуже простий рецепт – і легко, і смачно.

Інгредієнти

  • Тісто:
    Вода – 0,5 склянки
    Олія – ​​0,5 склянки
    Сіль – 0,5 ч.л.
    Борошно – 2 склянки
  • Начинка:
    Гарбуз – 500 г
    Цибуля – 2 шт.
    Перець чорний – за смаком
    Сіль – 1 ч.л.
    Цукор – 1 ч.л.
    Рослинна олія – ​​2 ст.л.

Приготування

  1. Гарбуз наріжте дрібним кубиком, а цибуля — півкільцями.
  2.  У двох ложках олії підсмажте цибулю, потім додайте гарбуз, посоліть, додайте цукор та чорний перець. Смажте до м’якості гарбуза, зберігаючи його форму. Остудіть начинку.
  3.  Замісіть тісто з води, олії, солі та борошна. Тісто не липне до рук.
  4. Поділіть тісто на рівні шматочки (вийде 5 пар коржів).
  5.  Кожну пару розкотіть тонко, викладіть начинку, накрийте другим коржом і міцно притисніть краї.
  6. Обріжте краї і смажте коржики на сковороді з ложкою олії до золотистої скоринки.
  7. Готові коржики складіть чаркою і подавайте.

Спробуйте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні