Наші читачі діляться своїми смачними рецептами. Цінність багатьох рецептів у тому, що вони дуже економні і ще простіші для приготування.
Печиво горіхове
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно — 600 грамів,
- вершкове масло — 210 грамів,
- жовтки — 4 штуки,
- цукор — 230 грамів,
- волоські горіхи — 200 грамів.
Приготування:
- Борошно й масло добре розтерти, змішати розтертими з цукром жовтками, додати 150 грамів подрібнених волоських горіхів.
- Масу добре вимішати та розкачати.
- Вирізати коржики, змастити яйцем, посипати горіхами, що залишилися.
- Випікати печиво в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Роман Томенчук, лист надійшов на електронну пошту редакції