Цей рецепт дерунів досить консервативний, але один секретний компонент все ж таки є. Його головне завдання не дати дерунам при смаженні ввібрати в себе олію. Погодьтеся, жирні деруни не усі люблять.
І цей компонент – звичайна горілка. Не переживайте відчувати спирт у смаку ви точно не будете, він випаровуватиметься при жарінні, зате деруни не вбиратимуть жир.
Читайте також: Найніжніші деруни: навіть картоплю терти не доведеться – вони здивують вас своїм смаком
Читайте також:
15 січня відзначають День капелюха, День бублика, День соку фреш, День клубничного морозива та День…
Щоб сало вийшло м'яким, перш за все потрібно вибрати хороший продукт на ринку, але навіть…
Кожна господиня хоче, щоб під час прання рушники, білизна, одяг добре відпиралися. Іноді порошки та…
Цей сорт дає врожай навіть на бідному ґрунті. Найсмачніші та хрусткі огірки – дозрівають через…
15 січня очікується сніг у західних областях.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?