Святковий салат «Економний»
Інгредієнти:
- Печінка — 400 грамів,
- морква по-корейськи — 150 грамів,
- солодкий перець — 1 штука,
- сир — 100 грамів,
- кукурудза — 150 грамів,
- майонез — 1 столова ложка,
- йогурт — 30 грамів,
- олія для смаження, часник, сіль і перець — за смаком.
Приготування:
- Зачистити печінку та нарізати її невеличкими шматочками.
- Розігріти сковороду з олією. Обсмажувати печінку на середньому вогні, час від часу перемішуючи.
- Додати сіль та перець, коли печінка буде майже готова, і відкласти її для охолодження.
- Нарізати солодкий перець смужками та перекласти його в салатник.
- Натерти сир на велику тертку та додати до перцю.
- Нарізати моркву та перекласти до решти продуктів.
- Додати консервовану кукурудзу до салатника. Покласти в салатник охолоджену печінку.
- Приготувати соус, з’єднавши майонез, йогурт та часник. Заправити салат соусом і ретельно перемішати.
Приготуйте також: