Найпопулярнішими видами бобових вважаються квасоля та горох, і в українській національній кухні вони широко застосовуються. Два рецепти допоможуть вам урізноманітнити домашнє меню корисними та дуже поживними стравами.
Можна обійтися без духовки, тушкувати на плиті, як завжди.
Під час посту приготуйте сичики — традиційну українську страву із квасолі.
Візьміть
Відваріть квасолю та зробіть з неї пюре.
Підсмажте на сковороді нарізану цибулю і додайте до квасолі, добре перемішайте.
Гарячу олію окремо додайте до видавленого часнику, посоліть, перемішайте. Це готова заливка на сичики.
З квасолевого пюре руками сформуйте кульки, викладіть їх на тарілку, зверху полийте часниковою заливкою.
Подавайте сичики з маринованими огірками.
Вас також можуть зацікавити новини:
Оголошено про надання гуманітарної допомоги. Встигніть отримати свій продуктовий набір!
Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені України. На фронті ситуація залишається складною.
У кого із пенсіонерів заберуть уже нараховані виплати і з чим це пов'язано.
Пропонуємо кілька простих рецептів масок для шкіри обличчя, які допоможуть виглядати краще.
8 січня відзначають Всесвітній день друку або Всесвітній день машинопису, День «Допоможи шкірі взимку», День…
Скумбрія – улюблена багатьма риба. Її можна поставити і на святковий стіл, і доповнити обід…