Приготуйте улюблені оладки за новим рецептом. Тісто вийде ніжним і підніметься, як на пончики. А цей найніжніший смак – вони просто тануть у роті. У захваті будете і ви, і ваші близькі. Це ідеальний рецепт сніданку та частування до чаю!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші та найповітряніші заварні тістечка.
Інгредієнти:
- кефір (теплий) – 300 мл
- яйце – 1 шт
- щіпка солі
- цукор – 40 г (2 ст.л.)
- борошно – 260-280 г сода – 2 г (1 ч.л. без гірки)
- ваніль або кориця за бажанням
- олія для обсмажування
Приготування:
- Яйце збийте з цукром та сіллю.
- Додайте кефір та соду, добре перемішайте.
- Поступово додавайте борошно, добре перемішуючи, щоб не утворилися грудочки.
- За бажанням додайте корицю і ваніль.
- Рослинну олію розігрійте на сковороді та викладайте на неї тісто у формі оладок. Обсмажте із двох сторін до готовності.
- Перекладіть оладки на паперові рушники, щоб вони вбрали зайвий жир.
- При бажанні посипте оладки цукровою пудрою. Подавати також можна зі сметаною, варенням або згущеним молоком.
Вас також можуть зацікавити новини: