Якщо хочете потішити себе та близьких смачним десертом, але не хочете витрачати час на випічку, цей шоколадно-кокосовий рулет — ідеальний варіант! Готується за лічені хвилини з простих продуктів, а результат перевищить усі очікування.
Раніше ми розповідали, як приготувати торт «Мурашник» всього за 20 хвилин.
Інгредієнти:
- Печиво пісочне – 200 г
- Какао-порошок – 2 ст. ложки
- Цукор – 20 г
- Вода – 100 мл
Для начинки:
- Розм’якшене вершкове масло – 80 г
- Кокосова стружка – 80 г
- Цукрова пудра – 60 г
Приготування:
- Печиво відправляємо в чашу блендера з насадкою «металевий ніж», перебиваємо печиво в дрібну крихту.
- Цукор розчиняємо у воді.
- У глибоку миску викладаємо крихту печива та додаємо какао-порошок. Перемішуємо.
- Помішуючи, поступово додаємо воду з цукром, щоб вийшла пластична маса.
- До розм’якшеного вершкового масла додаємо цукрову пудру. Збиваємо міксером до побіління.
- Додаємо кокосову стружку і перемішуємо.
- На фольгу або харчову плівку викладаємо шоколадну масу. Розрівнюємо, формуючи прямокутник розміром приблизно 20х25 см.
- Зверху викладаємо начинку. Обережно скручуємо в рулет.
- Завертаємо шоколадний рулет з кокосовою начинкою у фольгу або харчову плівку та відправляємо в морозильну камеру приблизно на одну годину.
- Дістаємо шоколадний рулет з морозильної камери та нарізаємо невеликими шматочками.
Вас також можуть зацікавити новини: