Данські вчені переконують, що у рибній консерві зберігається і білок, і вітаміни, і мікроелементи. Такі результати досліджень опубліковані в науковому журналі. На їхню думку, правильно приготована консерва зберігає до 90% усіх корисних речовин.
Наприклад, печінка тріски у консервованому вигляді містить вітамін D та омега-3 жирні кислоти.
Консервований тунець показаний для харчування спортсменів, а також тих, хто намагається схуднути. Уся справа у великій кількості білка, який засвоюється людським організмом майже на 95%.
При покупці консервованої риби звертайте увагу на тару. Банка повинна бути обов’язково цілою та неушкодженою. Якщо є відчуття, що бляшанка «надулася» – відмовтеся від неї. Зіпсована консерва може стати серйозним ризиком для здоров’я.
Перевірте маркування: воно повинно бути вибитим на кришці, а не написане вручну.
Найкраще, коли окрім риби в консерві містяться тільки сіль та спеції. Віддавайте перевагу рибним консервам у власному соку.
Вас також можуть зацікавити новини:
Все про сіль: що можна використовувати для консервації та як виявити підробку (відео)
Не менше 1 рази на тиждень: названо найкориснішу рибу, яку обов’язково потрібно їсти взимку
Багато пенсіонерів після виходу на заслужений відпочинок продовжують працювати, тому що прожити на одну пенсію…
Сьогодні, 20 грудня, Міжнародний день солідарності людей. Віряни вшановують пам'ять святого Ігнатія.
Раніше без цього торта не обходилося жодне домашнє застілля. Простий рецепт та легке приготування зробили…
Якщо ви хочете розширити свій бізнес та розпочати роботу на європейському ринку, то першим кроком…
Щоб троянди радували своїм цвітінням, потрібно правильно обирати саджанці. Саме від вашого вміння залежить подальше…
20 грудня буде тепло, опадів не очікується. Лише надвечір у західних областях з'являться дощі.