Корейські спеції додадуть рибі насичену пряність, а аджика додасть пікантну гостроту, такого смачного оселедця ви точно не їли.
Раніше ми розповідали, чим і кому корисний оселедець.
Інгредієнти:
- 700 г філе оселедця (морожена риба);
- 250 г цибулі;
- 50 мл оцет 9%;
- 60 мл олії;
- 15 г приправи для моркви по-корейськи;
- 1-2 ч. ложки аджики;
- 25 г солі;
- мелений чорний перець – за смаком.
Приготування:
- Наріжте філе оселедця на середні шматочки і помістіть їх у глибоку миску. Цибулю наріжте півкільцями і додайте до оселедця.
- В окремому посуді об’єднайте оцет, аджику, мелений чорний перець і приправу для моркви по-корейськи. Додайте сіль і ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
- Маринад, що вийшов, акуратно влийте до риби з цибулею і добре перемішайте. Приберіть оселедця в холодильник на 24 години для маринування. Після закінчення цього часу додайте рослинну олію до риби, ретельно перемішайте, і ваш маринований оселедець по-корейськи готовий!
Ця закуска стане справжньою знахідкою для вашого святкового столу, радуючи всіх неповторним смаком та ароматом. Спробуйте приготувати маринований оселедець за цим рецептом, і ви не пошкодуєте!
Вас також можуть зацікавити новини: