Четвер, 19 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОселедець по-корейськи в домашніх умовах: такої смачної риби ви ще точно не...

Оселедець по-корейськи в домашніх умовах: такої смачної риби ви ще точно не їли – простий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Маринований оселедець - це вишукана закуска, яка чудово підійде не тільки для обіду або вечері, але і для святкового столу. Ми пропонуємо вам приготувати ароматний маринований оселедець по-корейськи з цибулею, який порадує вас і ваших гостей своїм неповторним смаком.

Корейські спеції додадуть рибі насичену пряність, а аджика додасть пікантну гостроту, такого смачного оселедця ви точно не їли.

Раніше ми розповідали, чим і кому корисний оселедець.

Інгредієнти:

  • 700 г філе оселедця (морожена риба);
  • 250 г цибулі;
  • 50 мл оцет 9%;
  • 60 мл олії;
  • 15 г приправи для моркви по-корейськи;
  • 1-2 ч. ложки аджики;
  • 25 г солі;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

  1. Наріжте філе оселедця на середні шматочки і помістіть їх у глибоку миску. Цибулю наріжте півкільцями і додайте до оселедця.
  2. В окремому посуді об’єднайте оцет, аджику, мелений чорний перець і приправу для моркви по-корейськи. Додайте сіль і ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
  3. Маринад, що вийшов, акуратно влийте до риби з цибулею і добре перемішайте. Приберіть оселедця в холодильник на 24 години для маринування. Після закінчення цього часу додайте рослинну олію до риби, ретельно перемішайте, і ваш маринований оселедець по-корейськи готовий!

Ця закуска стане справжньою знахідкою для вашого святкового столу, радуючи всіх неповторним смаком та ароматом. Спробуйте приготувати маринований оселедець за цим рецептом, і ви не пошкодуєте!

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні