Кожен з них унікальний, бо відображає кулінарні традиції свого народу. Так сьогодні можна спробувати зварити грецький лимонний суп.
Грецький лимонний суп
Інгредієнти:
- Курячий бульйон — 800 мілілітрів,
- рис довгий — склянка 250 грамів,
- жовток — 2 штуки,
- цедра лимона, лимонний сік, сіль і зелень — за смаком.
Приготування:
- Налити в каструлю бульйон, додати рис і варити до готовності приблизно 15 хвилин.
- У мисці змішати жовтки, лимонну цедру, лимонний сік і трохи теплого бульйону.
- Коли рис стане м’яким, зняти суп з вогню.
- Додати в нього лимонну суміш, посолити і збити вінчиком.
Прикрасити зеленню, за бажанням додати вареного м’яса і подати до столу.
Спробуйте приготувати: