Спробуйте приготувати цей торт, і він стане улюбленцем у вашій родині. Головний його плюс: готується швидко.
Читайте також: На одному шматочку ви точно не зупинитесь: найсмачніший торт «Наполеон» з незвичайним кремом
Інгредієнти:
Для крихти:
- Борошно – 250 г
- Цукор – 70 г
- Заморожене вершкове масло – 150 г
Для крему:
- Сметана (20%) – 500 мл
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 150 г
- Ванільний цукор – 5 г
- Крохмаль – 2 ст. ложки
- Вершкове масло – 50 г
- Кокосова стружка для прикраси
Приготування:
- У глибокій мисці з’єднайте борошно з цукром. Заморожене вершкове масло натріть на великій тертці і акуратно перетріть з борошном і цукром до стану крихти. Потім на сухій сковороді обсмажте крихту, що вийшла, до золотистого кольору.
- Готуйте крем. У каструлі змішайте сметану, яйця, цукор, ванільний цукор та крохмаль. Поставте на середній вогонь і постійно помішуючи, доведіть до загусання. Як тільки крем готовий, додайте вершкове масло і перемішайте до отримання однорідної маси.
- На плоску тарілку поставте роз’ємне кільце, змастіть кремом, потім посипте крихтою і знову додайте крем. Повторюйте процес, чергуючи шари. Верх торта щедро покрийте кремом і відправте «Пломбір» до холодильника на 2-4 години, а краще на ніч.
- Перед подачею торт можна прикрасити крихтою і кокосовою стружкою, що залишилася.
Цей десерт стане справжньою окрасою столу. Приємного чаювання!
Зараз читають: