Вівторок, 17 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНеймовірно ніжний, смачний і швидкий торт «Пломбір» за 15 хвилин: без печива...

Неймовірно ніжний, смачний і швидкий торт «Пломбір» за 15 хвилин: без печива та покупного тіста

Этот материал также доступен на русском языке
Цей торт не потребує використання духовки або печива. Його текстура нагадує морозиво, а процес приготування настільки простий і швидкий, що впорається навіть новачок на кухні.

Спробуйте приготувати цей торт, і він стане улюбленцем у вашій родині. Головний його плюс: готується швидко.

Читайте також: На одному шматочку ви точно не зупинитесь: найсмачніший торт «Наполеон» з незвичайним кремом

Інгредієнти:

Для крихти:

  • Борошно – 250 г
  • Цукор – 70 г
  • Заморожене вершкове масло – 150 г

Для крему:

  • Сметана (20%) – 500 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 150 г
  • Ванільний цукор – 5 г
  • Крохмаль – 2 ст. ложки
  • Вершкове масло – 50 г
  • Кокосова стружка для прикраси

Приготування:

  1. У глибокій мисці з’єднайте борошно з цукром. Заморожене вершкове масло натріть на великій тертці і акуратно перетріть з борошном і цукром до стану крихти. Потім на сухій сковороді обсмажте крихту, що вийшла, до золотистого кольору.
  2. Готуйте крем. У каструлі змішайте сметану, яйця, цукор, ванільний цукор та крохмаль. Поставте на середній вогонь і постійно помішуючи, доведіть до загусання. Як тільки крем готовий, додайте вершкове масло і перемішайте до отримання однорідної маси.
  3. На плоску тарілку поставте роз’ємне кільце, змастіть кремом, потім посипте крихтою і знову додайте крем. Повторюйте процес, чергуючи шари. Верх торта щедро покрийте кремом і відправте «Пломбір» до холодильника на 2-4 години, а краще на ніч.
  4. Перед подачею торт можна прикрасити крихтою і кокосовою стружкою, що залишилася.

Цей десерт стане справжньою окрасою столу. Приємного чаювання!

Зараз читають:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні