Четвер, 12 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяШалено смачні і з хрусткою скоринкою: готуємо ліниві чебуреки за лічені хвилини

Шалено смачні і з хрусткою скоринкою: готуємо ліниві чебуреки за лічені хвилини

Этот материал также доступен на русском языке
Це найкращий рецепт лінивих чебуреків. Обов'язково спробуйте!

Обожнюєте чебуреки? Готуйте їх хоч щодня! Для цього не потрібно багато часу, і навіть тісто замішувати не доведеться!

Раніше ми розповідали, як приготувати хачапурі без яєць та олії.

Інгредієнти:

  • Цибуля – 1 штука
  • Часник – 2 зубчики
  • Кінза – 3–4 гілочки
  • Фарш – 300 г
  • Вода – 4-5 ст. ложок
  • Сіль – до смаку
  • Молотий чорний перець – до смаку
  • Тонкі лаваші – 3-4 штуки
  • Яйце – 1 штука
  • Рослинна олія – 100 мл

Приготування:

  1. Цибулю, часник і кінзу дрібно кришимо.
  2. Змішуємо фарш із овочами та зеленню.
  3. Додаємо холодну воду, сіль та перець за смаком.
  4. Вирізаємо з лаваша кола діаметром 20-22 см. Яйце збиваємо.
  5. Відступаючи від краю кола лаваша 7-10 мм, викладаємо на половину коржика тонкий шар фаршу. Змащуємо край лаваша яйцем, складаємо коржик навпіл, щільно притискаємо краї. Таким чином формуємо чебуреки з продуктів, що залишилися.
  6. Обсмажуємо чебуреки на розігрітій олії по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні