Обожнюєте чебуреки? Готуйте їх хоч щодня! Для цього не потрібно багато часу, і навіть тісто замішувати не доведеться!
Раніше ми розповідали, як приготувати хачапурі без яєць та олії.
Інгредієнти:
- Цибуля – 1 штука
- Часник – 2 зубчики
- Кінза – 3–4 гілочки
- Фарш – 300 г
- Вода – 4-5 ст. ложок
- Сіль – до смаку
- Молотий чорний перець – до смаку
- Тонкі лаваші – 3-4 штуки
- Яйце – 1 штука
- Рослинна олія – 100 мл
Приготування:
- Цибулю, часник і кінзу дрібно кришимо.
- Змішуємо фарш із овочами та зеленню.
- Додаємо холодну воду, сіль та перець за смаком.
- Вирізаємо з лаваша кола діаметром 20-22 см. Яйце збиваємо.
- Відступаючи від краю кола лаваша 7-10 мм, викладаємо на половину коржика тонкий шар фаршу. Змащуємо край лаваша яйцем, складаємо коржик навпіл, щільно притискаємо краї. Таким чином формуємо чебуреки з продуктів, що залишилися.
- Обсмажуємо чебуреки на розігрітій олії по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Вас також можуть зацікавити новини: