Вам потрібно буде лише почистити яблука, натерти їх на тертці та сформувати вертуту.
Інгредієнти:
- Лаваш – 3 шт.;
- Яблука – 9 середніх або 6 великих;
- Цукор – 6-7 + 1 ст. ложка для заливки;
- Сметана – 3 столові ложки;
- Молоко – 2 столові ложки.
Приготування:
- Яблука очистіть від шкірки і натріть на тертці.
- Лист лаваша розкладіть і розподіліть по ньому натерті яблука, зверху посипте цукром. Скрутіть лаваш у вигляді рулету та викладіть у змащену олією форму.
- Зробіть цю процедуру з іншими листами лаваша, виклавши їх у вигляді вертути.
- Перемішайте сметану та молоко з цукром до розчинення цукру і вилийте зверху на вертуту.
- Відправте вертуту запікатися в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 25-30 хвилин.
Якщо ви любите аромат кориці, то можете додати її до вертути.
Вас також можуть зацікавити новини: