Четвер, 12 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСмачна та соковита вертута з яблуком – найлінивіший рецепт: можна готувати хоч...

Смачна та соковита вертута з яблуком – найлінивіший рецепт: можна готувати хоч через день

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо у вас немає часу готувати вертуту, замішувати тісто, а потім його тонко розкачувати, то пропонуємо скуштувати цей лінивий рецепт.

Вам потрібно буде лише почистити яблука, натерти їх на тертці та сформувати вертуту.

Інгредієнти:

  • Лаваш – 3 шт.;
  • Яблука – 9 середніх або 6 великих;
  • Цукор – 6-7 + 1 ст. ложка для заливки;
  • Сметана – 3 столові ложки;
  • Молоко – 2 столові ложки.

Приготування:

  1. Яблука очистіть від шкірки і натріть на тертці.
  2. Лист лаваша розкладіть і розподіліть по ньому натерті яблука, зверху посипте цукром. Скрутіть лаваш у вигляді рулету та викладіть у змащену олією форму.
  3. Зробіть цю процедуру з іншими листами лаваша, виклавши їх у вигляді вертути.
  4. Перемішайте сметану та молоко з цукром до розчинення цукру і вилийте зверху на вертуту.
  5. Відправте вертуту запікатися в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 25-30 хвилин.

Якщо ви любите аромат кориці, то можете додати її до вертути.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні