Ці два інгредієнти роблять котлети «дубовими»: досвідчені господині ніколи не додають їх у фарш

Этот материал также доступен на русском языке

Котлеты
Якщо ви хочете приготувати пишні, смачні та дуже соковиті котлети, то не додавайте до фаршу ці інгредієнти.

Всього два інгредієнти, які додає у фарш, кожна друга господиня можуть стати винуватцями жорстких і сухих котлет. Що ж це за інгредієнти такі?

Першим винуватцем твердих і сухих котлет досвідчені господині вважають яйце, а точніше білок. Яйце допомагає котлетам тримати форму. Але насправді білок при смаженні згортається і вбирає вологу, позбавляючи котлети м’якості. М’ясо – це білковий продукт, тому яєчний білок у фарші точно зайвий. Додавати потрібно тільки жовток.

Саме жовток робить котлети м’якими та соковитими, тому що складається в основному із жирів.

Другий інгредієнт, який не варто додавати у фарш – це хліб, який замочують у молоці. Краще хліб замочувати у звичайній воді.

У молоці міститься також білок, який не дуже добре впливає на фарш.

Але з хлібом потрібно бути акуратним, надмірна кількість хліба шкодить котлетам, хоч і допомагає заощадити. Зазвичай на 1 кг м’яса додають близько 250 г хліба і краще білого.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?