Неділя, 22 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦі два інгредієнти роблять котлети «дубовими»: досвідчені господині ніколи не додають їх...

Ці два інгредієнти роблять котлети «дубовими»: досвідчені господині ніколи не додають їх у фарш

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви хочете приготувати пишні, смачні та дуже соковиті котлети, то не додавайте до фаршу ці інгредієнти.

Всього два інгредієнти, які додає у фарш, кожна друга господиня можуть стати винуватцями жорстких і сухих котлет. Що ж це за інгредієнти такі?

Першим винуватцем твердих і сухих котлет досвідчені господині вважають яйце, а точніше білок. Яйце допомагає котлетам тримати форму. Але насправді білок при смаженні згортається і вбирає вологу, позбавляючи котлети м’якості. М’ясо – це білковий продукт, тому яєчний білок у фарші точно зайвий. Додавати потрібно тільки жовток.

Саме жовток робить котлети м’якими та соковитими, тому що складається в основному із жирів.

Другий інгредієнт, який не варто додавати у фарш – це хліб, який замочують у молоці. Краще хліб замочувати у звичайній воді.

У молоці міститься також білок, який не дуже добре впливає на фарш.

Але з хлібом потрібно бути акуратним, надмірна кількість хліба шкодить котлетам, хоч і допомагає заощадити. Зазвичай на 1 кг м’яса додають близько 250 г хліба і краще білого.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні