Картопля з гарбузом і чорносливом
Ще один плюс цієї страви – її можна зберігати в холодильнику та розігрівати наступного дня. При цьому овочі зберігають форму, аромат та всі корисні речовини.
Інгредієнти:
- Картопля — 500 грамів,
- гарбуз — 500 грамів,
- цукор — 50 грамів,
- чорнослив без кісточки — 50 грамів,
- масло вершкове — 50 грамів,
- сіль — за смаком.
Приготування:
- Помити чорнослив і замочити у теплій воді на 10 хвилин.
- Нарізати чорнослив шматочками.
- Почистити картоплю і гарбуз.
- Видалити з гарбуза перетинки та насіння.
- Нарізати картоплю і гарбуз невеликими кубиками. К
- арамелізувати цукор, підігріваючи у глибокій сковороді і постійно помішуючи, доки не зарум’яниться.
- Влити 300 мілілітрів води і добре перемішати.
- Покласти у воду чорнослив, картоплю та гарбуз. Додати масло, сіль і перемішати.
Тушкувати 25 хвилин або до м’якості картоплі.
Приготуйте також: