Середа, 27 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяІ смачно, і корисно: картопля з гарбузом та чорносливом

І смачно, і корисно: картопля з гарбузом та чорносливом

Класичний осінній гарнір - картопля з гарбузом та чорносливом. Його можна подавати як гарнір або як самостійну страву. Поєднання інгредієнтів настільки гармонійне та ситне, що йому не потрібні доповнення.

Картопля з гарбузом і чорносливом

Ще один плюс цієї страви – її можна зберігати в холодильнику та розігрівати наступного дня. При цьому овочі зберігають форму, аромат та всі корисні речовини.

Інгредієнти:

  • Картопля — 500 грамів,
  • гарбуз — 500 грамів,
  • цукор — 50 грамів,
  • чорнослив без кісточки — 50 грамів,
  • масло вершкове — 50 грамів,
  • сіль — за смаком.

Приготування:

  1. Помити чорнослив і замочити у теплій воді на 10 хвилин.
  2. Нарізати чорнослив шматочками.
  3. Почистити картоплю і гарбуз.
  4. Видалити з гарбуза перетинки та насіння.
  5. Нарізати картоплю і гарбуз невеликими кубиками. К
  6. арамелізувати цукор, підігріваючи у глибокій сковороді і постійно помішуючи, доки не зарум’яниться.
  7. Влити 300 мілілітрів води і добре перемішати.
  8. Покласти у воду чорнослив, картоплю та гарбуз. Додати масло, сіль і перемішати.

Тушкувати 25 хвилин або до м’якості картоплі.

Приготуйте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні