Тахдіг у перекладі означає «дно горщика» і називається так через хрусткий, маслянистий рис шафранного кольору. На дні горщика рис утворює чудову хрустку скоринку.
Подавати зі смаженими або тушкованими овочами, томатним соусом або аджикою.
Цю страву можна готувати і в дні посту, якщо вершкове масло замінити на рослинну олію.
Читайте також:
Синоптики прогнозують, що цієї зими дуже сильних морозів очікувати не варто. Та й взагалі сезонна…
Пенсіонерам, а особливо тим, хто мимоволі виявився внутрішньо переміщеною особою, не завжди вдається відстежити всі…
Если вы написали заявление об увольнении по соглашению сторон, возможно ли его отозвать?
Якщо ви вчасно не отримали допомогу на проживання внутрішньо переміщеної особи (ВПО), це може бути…
Хочете, щоб на вашому столі завжди була свіжа зелень? Виростіть її самостійно. Ділимося лайфхаками, про…
Простий рецепт найулюбленіших ласощів дитинства. Обов'язково спробуйте!