Вівторок, 3 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГарячий буряковий суп: незамінний і на зиму, і на літо

Гарячий буряковий суп: незамінний і на зиму, і на літо

Этот материал также доступен на русском языке
Гарячий буряковий суп особливо гарний взимку, коли хочеться скуштувати ароматного зігріваючого супу. Рецепт простий, а в результаті отримуємо яскравий та незвичайний суп. Буряковий суп може посоперничати і з борщем.

А раніше ми розповідали, як смачно приготувати буряковий холодник на кефірі — незамінна страва в гарячий літній день.

Гарячий буряковий суп

Інгредієнти

«Буряк — 2 штуки, картопля — 2 штуки, морква — 1 штука, цибуля — 1 штука, часник — 2-3 штуки, томатна паста — 1 столова ложка, лимонний сік — 1 чайна ложка, сіль — за смаком.

Приготування

  • Моркву, буряк почистити і натерти. Цибулю, часник почистити і нарізати дрібними кубиками.
  • Обсмажити моркву, буряк, цибулю, часник приблизно 7-10 хвилин.
  • Наприкінці додати томатну пасту і кілька хвилин протушкувати.
  • Картоплю почистити й нарізати кубиком, варити у 2 літрах води. Замість води можна використовувати овочевий бульйон.
  • Коли буде готова картопля, додайте підсмажені овочі та закип’ятіть. Наприкінці додайте лимонний сік.

Подавати суп можна зі сметаною та зеленню. За бажанням можна перебити суміш блендером і перетворити страву на суп-пюре.

Поєднуйте суп із м’яким сиром, фетою або бринзою та горіхами за смаком».

Віктор Степанович, м. Вінниця

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні