Суп із сирними кульками
Інгредієнти
«Картопля — 2 штуки, цибуля — 1 штука, морква — 1 штука, твердий сир — 100 грамів, яйце — 1 штука, вершкове масло — 80 грамів, болгарський перець — 1 штука, зелень, чорний перець і сіль — за смаком.
Приготування
- Сир натерти на дрібній терці, додати масло кімнатної температури, 1 яйце і трохи борошна. Сюди ж додати порубаної зелені за смаком. Змішати, посолити і поперчити і сформувати невеликі кульки.
- Моркву почистити, натерти на тертці, а цибулю дрібно нарізати.
- Болгарський перець нарізати дрібним кубиком.
- Обсмажити усе разом на сковороді.
- Картоплю почистити і нарізати кубиком.
- Налити воду в каструлю, посолити, після закипання додати картоплю.
- Коли картопля майже готова, додати моркву, перець, цибулю та сирні кульки.
Варити, поки кульки не випливуть на поверхню. Прикрасити готовий суп зеленню».
Наталя Петрівна, м. Харків
Вас також можуть зацікавити новини: