Відбивні виходять смачними, м’якими та соковитими. І цей секретний компонент – сметана.
Раніше ми розповідали, як приготувати соковиті котлети.
Подавайте страву гарячою. Завдяки сметані ваші курячі відбивні стануть неймовірно ніжними і будуть просто танути у роті. Приємного апетиту!
Читайте також:
Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені України. На фронті ситуація залишається складною.
Скільки коштуватиме електроенергія для споживачів після підвищення тарифів.
Риба – це не лише смачно, а й корисно. Адже цей продукт є важливою частиною…
7 листопада в Україні відзначається Міжнародний день "Мерло", Міжнародний день боротьби з насильством та булінгом…
Картопля – незамінний продукт у харчуванні українців. Її варять, смажать, запікають. Кількість рецептів приготування цього…
Вишня росте практично на кожній садовій ділянці. Вона не тільки прикрашає сади та дачі, але…