Вівторок, 10 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНавіть найсухіше м'ясо вийде соковитим і м'яким: рецепт відбивних із секретним компонентом

Навіть найсухіше м’ясо вийде соковитим і м’яким: рецепт відбивних із секретним компонентом

Этот материал также доступен на русском языке
Приготувати курячі відбивні під силу кожній господині, однак досягти ідеальної м'якості і ніжності часом виявляється непростим завданням. Один простий інгредієнт, який напевно є на вашій кухні, допоможе суттєво покращити смак цієї страви.

Відбивні виходять смачними, м’якими та соковитими. І цей секретний компонент – сметана.

Раніше ми розповідали, як приготувати соковиті котлети.

Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе;
  • 2 столові ложки борошна;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 50 г панірувальних сухарів;
  • сіль та перець за смаком;
  • олія для смаження.

Приготування:

  1. Для початку наріжте куряче філе на кілька шматочків. Потім накрийте їх плівкою і обережно відбийте за допомогою кухонного молотка.
  2. Помістіть відбивні в глибоку миску, додайте туди сметану, сіль і перець і ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  3. Залишіть м’ясо маринуватися приблизно на одну годину.
  4. В окремому посуді з’єднайте панірувальні сухарі з борошном.
  5. Обвалюйте кожен шматочок м’яса в цій суміші.
  6. Добре розігрійте сковороду з олією і викладіть підготовлені відбивні.
  7. Обсмажуйте їх до утворення рум’яної скоринки з обох боків.

Подавайте страву гарячою. Завдяки сметані ваші курячі відбивні стануть неймовірно ніжними і будуть просто танути у роті. Приємного апетиту!

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні