Любите хрумку східну випічку з м’ясом? Приготуйте улюблену самсу без замішування тіста. Дуже простий та смачний рецепт.
Раніше ми розповідали, як приготувати гору чебуреків за 10 хвилин.
Інгредієнти:
- Цибуля – 2 шт.
- Фарш – 350 г
- Сіль – до смаку
- Молотий чорний перець – за смаком
- Мелений кумин – за смаком
- Тонкий лаваш – 4-5 шт.
- Вершкове масло – 100 г Яйце – 1 шт.
Приготування:
- Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, змішуємо з фаршем, додаємо сіль і спеції за смаком.
- Лаваш нарізаємо довгими смужками шириною 12-15 см. Розтоплюємо вершкове масло і змащуємо їм смужки.
- На вузький край кожної смужки викладаємо 1-2 столові ложки начинки. Загинаємо кут лаваша, щоб вийшов трикутник, а начинка була закрита.
- Загинаємо трикутник нагору, продовжуючи таким же чином загортати лаваш до кінця смужки.
- Збиваємо яйце за допомогою виделки.
- Самсу викладаємо на застелене пергаментом деко, змащуємо збитим яйцем і за бажанням посипаємо кунжутом. Випікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: