4 листопада святкують День цукерок. Пропонуємо побалувати себе та своїх домашніх приголомшливими солодощами власного приготування. Шоколадні трюфелі готуються просто та швидко з мінімуму інгредієнтів.
Раніше ми розповідали, як приготувати приголомшливий торт з чотирьох складових.
Інгредієнти:
- вершки 33-35% – 150 мл
- шоколад темний – 150 г
- цукор – 50 г
- вершкове масло – 20 г
- какао-порошок – 2 ст. л.
Приготування:
- У каструлі з товстим дном нагріваємо вершки, додаємо до них цукор. Перемішуємо та доводимо до кипіння. Вимикаємо вогонь.
- У каструлю опускаємо поламаний на шматочки шоколад і додаємо вершкове масло. Помішуючи, доводимо до однорідності.
- Вміст каструлі переливаємо у глибоку тарілку, остуджуємо та прибираємо в холодильник на ніч.
- За допомогою чайної ложки формуємо кульки однакового розміру та обвалюємо їх у какао.
- Готові цукерки знову прибираємо в холодильник щонайменше на одну годину.
Вас також можуть зацікавити новини: