Багато хто вважає, що дріжджове тісто складно зіпсувати, якщо додані дріжджі, то результат буде добрим. Але часто буває інакше. Навіть дріжджове тісто може вийти забитим або гумовим. Щоб такого не сталося, потрібно додати два компоненти, які зроблять ваше тісто повітряним і м’яким.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні ліниві пиріжки на кефірі
І ці інгредієнти: оцет та розпушувач. Але важливо не переборщити.
Це тісто відмінно підходить не тільки для булочок, але й для пиріжків, пирогів із улюбленою начинкою.
Читайте також:
Вранці 2 листопада Київ знову зазнав атаки з боку російських військ. Наразі фіксується падіння уламків…
Максимальна кількість осіб в сім’ї, які можуть отримати допомогу – 5 осіб. Максимальна сума –…
2 листопада выдзначаэться, Всесвітній день сумчастого мурахоїда. Віряни вшановують пам'ять святих мучеників Ахиндина, Пигасія, Афтонія,…
Для багатьох тканин прання у холодній воді є корисним. Адже за такої температури не псуються…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?