Багато хто вважає, що дріжджове тісто складно зіпсувати, якщо додані дріжджі, то результат буде добрим. Але часто буває інакше. Навіть дріжджове тісто може вийти забитим або гумовим. Щоб такого не сталося, потрібно додати два компоненти, які зроблять ваше тісто повітряним і м’яким.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні ліниві пиріжки на кефірі
І ці інгредієнти: оцет та розпушувач. Але важливо не переборщити.
Це тісто відмінно підходить не тільки для булочок, але й для пиріжків, пирогів із улюбленою начинкою.
Читайте також:
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…