Вівторок, 5 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСамий соковитий та вологий кекс із секретним компонентом: не десерт, а суцільне...

Самий соковитий та вологий кекс із секретним компонентом: не десерт, а суцільне задоволення

Этот материал также доступен на русском языке
Цей кекс сподобається багатьом господиням, особливо тим, хто любить соковиту та ніжну випічку. Готується він легко та просто. А завдяки секретному компоненту виходить не лише гарним, а й дуже смачним.

Саме морква дає кексу соковитість та м’якість. Обов’язково спробуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати ягідний кекс.

Десерт виходить насиченим, з хрусткими горіхами і теплим ароматом спецій, пише Ехргеѕѕ.

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 225 г цукру;
  • 200 мл молока;
  • 200 мл рослинної олії;
  • 300 г борошна;
  • 20 г розпушувача;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 1 склянка подрібнених горіхів;
  • 2 склянки тертої моркви на дрібній тертці;
  • 1 ч. ложка кориці.

Приготування:

  1. Вбийте яйця в глибоку миску, всипте цукор і збийте до білої піни.
  2. Влийте масло та молоко і продовжуйте збивати.
  3. Просійте борошно разом з розпушувачем і введіть у рідку суміш, всипте ванільний цукор, корицю. Ретельно розмішайте.
  4. Додайте подрібнені горіхи та моркву, акуратно перемішайте.
  5. Вилийте тісто у форму для запікання, змащену олією і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікайте протягом 25-30 хвилин.
  6. Зверху готовий кекс можна посипати цукровою пудрою.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні