П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо гору чебуреків за 10 хвилин: найпростіший рецепт улюбленої страви

Готуємо гору чебуреків за 10 хвилин: найпростіший рецепт улюбленої страви

Этот материал также доступен на русском языке
Для приготування найсмачніших чебуреків не потрібно багато часу. Скористайтеся цим простим рецептом.

Заощаджуйте час і сили – замість звичайного рецепту улюблених чебуреків, використовуйте “лінивий”. Усього 10 хвилин — і гора апетитних смажених пиріжків готова! Вони такі смачні, що всі зметуть за хвилину!

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші ліниві хачапурі.

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш
  • Фарш (курячий, свинячий, яловичий або мікс)
  • Цибуля (за бажанням)
  • Зелень (петрушка, кріп)
  • Сир (моцарела, фета, будь-який інший)
  • Яйце
  • Молоко
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування:

  1. Змішайте фарш з дрібно нарізаною цибулею, зеленню, сіллю та перцем. Додайте трохи тертого сиру для соковитості.
  2. Розгорніть лаваш: на одну половинку викладіть начинку, зверху посипте сиром. Змочіть краї лаваша водою чи збитим яйцем і склейте краї.
  3. Чебуреки можна смажити на сковороді або приготувати в духовці. У першому випадку зробіть з яйця та молока кляр і опустіть у небо чебурек перед тим, як покласти на розпечену сковороду. Обсмажте із двох сторін до золотистої скоринки. У другому випадку викладіть чебуреки на деко, змастіть збитим яйцем з молоком і випікайте в розігрітій духовці до готовності.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні