П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКартопляні галушки з куркою та грибами - воістину святкова страва з багатим...

Картопляні галушки з куркою та грибами – воістину святкова страва з багатим смаком

Этот материал также доступен на русском языке
Картопляні галушки з куркою та грибами слід подавати гарячими. І вони того варті! Ваші старання гідно оцінять усі ті, кому вдасться скуштувати цю смачну страву.

Картопляні галушки з куркою та грибами

Інгредієнти

Картопля – 1 кг, яйця – 2 шт., борошно – 180 г, курячий фарш – 200 г, цибуля – 2 шт., печериці – 300 г, сіль, перець чорний мелений, олія соняшникова – за смаком.

Як готувати

  • Очистити картоплю, порізати її на шматочки і відварити до м’якості. Злити воду з картоплі, зробити з неї пюре і залишити охолоджуватися.

  • До охолодженого пюре додати яйця, сіль та борошно, перемішати до однорідності.

  • На сковороді розігріти олію, додати одну дрібно нарізану цибулину і курячий фарш. Посолити і поперчити, обсмажити до готовності.

  • Добре помити гриби і порізати їх на шматочки. Нарізати другу цибулину дрібним кубиком. Гриби та цибулю смажити на олії до золотистості.

  • Взяти тісто, посипати стільницю борошном і сформувати з тіста ковбаску. Потім розрізати її на невеликі шматочки, розкотити кожен і покласти начинку всередину.

  • Зліпити кінці тіста, утворивши кульку, і злегка приплюснути її. Покласти готові галушки на дощечку, посипану борошном.

  • Покласти галушки в киплячу підсолену воду і варити протягом 2-3 хвилин після закипання. Готові галушки подати зі смаженими грибами.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні