Субота, 19 Жовтня, 2024
ГоловнаГрошіВсі карти популярного банку припинять діяти до кінця цього року: у чому...

Всі карти популярного банку припинять діяти до кінця цього року: у чому проблема

Этот материал также доступен на русском языке
Офіційного повідомлення на сайті банку не було, але служба підтримки банку розповіла, що інформація є достовірною.

Раніше ми писали, що у Нацбанку виводять із обігу гривні.

Monobankhttps://monobank.ua/ відмовляється від співпраці з платіжною системою Mastercard і просить своїх клієнтів замінити картки на Visa до кінця року.

Власники карток MasterCard отримають повідомлення про необхідність заміни карток. Офіційного повідомлення на сайті банку не було, але служба підтримки банку розповіла, що інформація про припинення співпраці з Mastercard є достовірною.

Всі карти Monobank припинять діяти до кінця цього року: в чому проблема

Зміна була спричинена тим, що міжбанківська комісія знизилася з 1,6% до 0,7% , тоді як податок на прибуток зріс з 18% до 50%, такі умови невигідні для банку. Також у техпідтримці mono повідомили, що VISA пропонує компанії більш вигідні умови роботи на наступні п’ять років, що дозволить “зберегти поточні стандарти якості обслуговування”.

В повідомлені зазначено, що до 2025 року Картки Mastercard будуть деактивовані. Зараз monobank пропонує деяким клієнтам перейти на VISA, але це не стосується власників преміальних карток.

За перевипуск чорної картки нараховуватиметься грошова компенсація в 100 гривень. Пластикову картку можна замовити через “Нову пошту” на безоплатній основі.

Всі кошти будуть переведені автоматично на новий рахунок.

Вас також можуть зацікавити новини:

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні