Обожнюєте торт “Монастирська хата”? Пропонуємо вам приготувати легший варіант, смак якого набагато ніжніший. Для приготування торта “Шапка Гугуце” вам навіть духовка не знадобиться!
Раніше ми розповідали, як приготувати надзвичайно смачний апельсиновий кекс із маком та згущеним молоком.
Інгредієнти:
- тонкі млинці — 10 шт.
- вишня — 100 г
- малина — 100 г
- сметана — 200 г
- цукор — 100 г
- волоські горіхи — 0,5 склянки
- шоколад — 20 г
Приготування:
- Готуємо крем. У миску викладаємо сметану, всипаємо до неї цукор і добре збиваємо міксером.
- Викладаємо млинець на стіл, зверху викладаємо вишню і згортаємо рулетом.
- Аналогічно чинимо і з малиною.
- Викладаємо отримані рулети в ємність, чергуючи млинці з малиною та вишнею.
- Млинці промазуємо сметанним кремом і ставимо торт на добу в холодильник.
- Готовий торт дістаємо з форми і зверху викладаємо подрібнені волоські горіхи й тертий шоколад.
Вас також можуть зацікавити новини: