П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗметуть зі столу миттєво: готуємо надзвичайно смачний паштет зі скумбрії

Зметуть зі столу миттєво: готуємо надзвичайно смачний паштет зі скумбрії

Этот материал также доступен на русском языке
Найніжніша закуска зі скумбрії – ідеальне доповнення будь-якого прийому їжі та частування для гостей.

Приготуйте ідеальну рибну намазку на хліб! Вам знадобиться всього чотири продукти та трохи часу. Ідеальний рецепт на усі випадки життя.

Раніше ми роповідали, як приготувати найсмачніший паштет з печінки.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 1 шт.
  • яйця варені – 2 шт.
  • часник – 3-5 зубчиків
  • плавлений сир у банці (не брикеті) – 100 г
  • сіль/спеції – за смаком

Приготування:

  1. Розморозьте, випотрошіть скумбрію, видаліть голову, хвіст і плавці. Посоліть, поперчіть і загорніть у фольгу. Разом зі скумбрією можна покласти пару зубчиків часнику.
  2. Відправте скумбрію в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
  3. Як тільки риба охолоне, розберіть її на філе та видаліть кісточки.
  4. Додайте запечений часник, варені яйця та сир, спеції за смаком. Усе подрібніть за допомогою блендера до однорідної маси. Або натріть яйця на тертку, додайте розім’яту вилкою рибу та інші інгредієнти — суміш вийде іншою.
  5. Паштет потрібно зберігати у закритій тарі в холодильнику.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні