Приготуйте ідеальну рибну намазку на хліб! Вам знадобиться всього чотири продукти та трохи часу. Ідеальний рецепт на усі випадки життя.
Раніше ми роповідали, як приготувати найсмачніший паштет з печінки.
Інгредієнти:
- скумбрія – 1 шт.
- яйця варені – 2 шт.
- часник – 3-5 зубчиків
- плавлений сир у банці (не брикеті) – 100 г
- сіль/спеції – за смаком
Приготування:
- Розморозьте, випотрошіть скумбрію, видаліть голову, хвіст і плавці. Посоліть, поперчіть і загорніть у фольгу. Разом зі скумбрією можна покласти пару зубчиків часнику.
- Відправте скумбрію в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
- Як тільки риба охолоне, розберіть її на філе та видаліть кісточки.
- Додайте запечений часник, варені яйця та сир, спеції за смаком. Усе подрібніть за допомогою блендера до однорідної маси. Або натріть яйця на тертку, додайте розім’яту вилкою рибу та інші інгредієнти — суміш вийде іншою.
- Паштет потрібно зберігати у закритій тарі в холодильнику.
Вас також можуть зацікавити новини: