Цей рецепт ще називають «П’ятихвилинка» – ні не через те, що сало готується 5 хвилин, а тому що з’їдається рівно за цей час.
Раніше ми розповідали, як довго може зберігатися сало у холодильнику.
Це з розрахунку на три літрові банки.
Охолоджене сало можна зберігати в підвалі, коморі або на балконі.
Таке сало просто тане в роті, воно дуже соковите та ароматне.
Зараз читають:
Російські війська продовжують вбивати мирних жителів України. На фронті ситуація залишається складною.
Названо суми підвищення пенсійних виплат та дати, коли це відбудеться.
Смажені страви вважаються менш корисними, а через використання невідповідних жирів можуть ставати навіть шкідливими.
22 жовтня в Україні відзначається Всесвітній день людей із порушеннями мови. Християни вшановують пам'ять святого…
Для приготування оригінального та смачного торта зовсім не обов'язково купувати яйця чи вершкове масло, є…
Пишна фігура та нестандартні форми – зовсім не привід засмучуватися та відмовляти собі у красивих…