Буряк маринований – рецепт нескладний. Рецепт з маринованим буряком дуже смачний і яскравий. Такий буряк швидкого приготування подається як холодна закуска.
А можна приготувати з неї холодник або холодний борщ. Тим більше, що холодний борщ із маринованим буряком із банки можна готувати і влітку, і взимку.
«Буряк — 1 кілограм, вода — 1 літр, сіль — 1 столова ложка, цукор — 1 столова ложка, лавровий лист — 2 штуки, гвоздика — 2-3 бутони, чорний перець горошком — 8 штук, оцет (9%) — 70 мілілітрів.
Маринований буряк можна їсти як закуску, додавати в інші салати або в борщ як заправку.
Іван Васильович, Вінницька обл.»
Читайте також:
Прибирання буде неповним, якщо підлога залишиться непомитою. Адже лише вологим способом можна зібрати невидимий бруд…
Є рослини, які можна використовувати не тільки за призначенням, наприклад, для оздоблення саду або збирання…
Антициклон Werner несе холодне арктичне повітря - чекайте на заморозки. Температура повітря поступово знижується, дощів…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
У жовтні починається сезон брюссельської та цвітної капусти, а також капусти броколі. Ці овочі не…
Стентування – це безкоштовне хірургічне втручання та ця послуга оплачується Національною службою здоров'я України (НСЗУ).…