Буряк маринований – рецепт нескладний. Рецепт з маринованим буряком дуже смачний і яскравий. Такий буряк швидкого приготування подається як холодна закуска.
А можна приготувати з неї холодник або холодний борщ. Тим більше, що холодний борщ із маринованим буряком із банки можна готувати і влітку, і взимку.
«Буряк — 1 кілограм, вода — 1 літр, сіль — 1 столова ложка, цукор — 1 столова ложка, лавровий лист — 2 штуки, гвоздика — 2-3 бутони, чорний перець горошком — 8 штук, оцет (9%) — 70 мілілітрів.
Маринований буряк можна їсти як закуску, додавати в інші салати або в борщ як заправку.
Іван Васильович, Вінницька обл.»
Читайте також:
25 листопада в Україні відзначають Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Християни вшановують…
Якщо ви любите експериментувати, цей рецепт домашньої випічки вам обов'язково варто спробувати.
У багатьох українців підвіконня прикрашають фіалки, але не всі квітникарі можуть похвалитися яскравим та пишним…
У понеділок, 25 листопада, під впливом антициклону на всій території країни опадів не очікується. Вночі…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Цей тиждень обіцяє бути насиченим: Марс та Плутон формують опозицію, додаючи динаміки у розвиток світових…