Неділя, 13 Жовтня, 2024
ГоловнаНовиниЗ бабусі у стильну жінку - ось які стрижки рекомендують стилісти, щоб...

З бабусі у стильну жінку – ось які стрижки рекомендують стилісти, щоб виглядати молодшою

Этот материал также доступен на русском языке
Жінки будь-якого віку прагнуть виглядати красиво, доглянуто і стильно. Адже вдалий зовнішній образ дозволяє почуватися впевнено. На деякі апекти своєї зовнішності жінка рідко може вплину, для зміни більшості потрібні зусилля і ресурси. А зачіска – це спосіб швидко та відносно недорого надати собі відповідного вигляду.

У старшому віці стрижки мають бути ретельно підібрані, адже вони можуть як омолодити жінку на кілька років, так і додати їй віку. Стилісти назвали найкращі варіанти, які навіть із бабусі зроблять молоду та красиву жінку.

Піксі-боб

Правильно виконані короткі стрижки приберуть кілька років. Так піксі-боб створює об’єм біля коренів, що робить її ідеальною для власниць тонкого волосся. Якщо додати пінку для укладання можна зробити вдалий варіант зачіски, яка буде тримати об’єм протягом усього дня.

Читайте також: З цими стрижками ви виглядатимете на мільйон – найкращі зачіски для тонкого та рідкого волосся

Каре

Дуже хороший варіант для жінок за 60. Каре робить шию візуально довшою, а поставу стрункішою, моложавою. Зверніть увагу на цю форму, якщо не хочете надто короткої довжини.

Італійка

Власниці густого волосся від природи можуть сміливо вибирати «італійку». Пасма різної довжини надають образу грайливості та легкості, тим самим приховуючи десяток років.

Шеггі

Навіть тонке і рідке волосся виглядатиме приголомшливо. Шеггі створює прикореневий об’єм. Пасма будуть різної довжини, але не надто короткі. За стрижкою легко доглядати. Вона надає загальному образу романтичності, тому має омолоджувальний ефект.

Читайте також: Ця стрижка набирає шалену популярність у світі та підходить для жінок будь-якого віку

Каскад

Не маєте часу або бажання вкладати волосся? Тоді каскад найбільш підходящий варіант. Пасма самі собою спадатимуть, підкручуючись у потрібний бік. У будь-якому вигляді зачіска буде виглядати легкою, але такою, що має доглянуту форму. До того ж вона підходить для будь-якого типу обличчя. Захоплені погляди перехожих, які ніколи не здогадаються, скільки вам років, гарантовано.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні